Reizen

Een van de belangrijkste dingen die u moet inpakken? De perfecte bril, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten.

Ontdekt u graag nieuwe plekken op reis?

U bent niet alleen. En hoewel sommigen bij ‘reizen’ vooral denken aan de natuur en een heerlijk zonnetje, zoeken anderen liever het plaatselijke nachtleven op. Wat u ook verkiest, als u goed ziet, kunt u op vakantie ten volle van elk moment genieten.

Hebt u oogcorrectie nodig? Dan vindt u hieronder een paar tips om uw vakantie aangenamer te maken:

  • Neem een reservebril mee in uw reistas. Of neem gewoon uw voorschrift mee, mocht uw bril per ongeluk beschadigd worden of zoekraken.

  • Neemt u het liefst zo weinig mogelijk bagage mee? Kies dan één bril die u zowel bij fel als weinig licht kunt dragen. De Nikon Transitions®-glazen worden automatisch donker in fel zonlicht en transparant wanneer u binnenshuis bent. Daarom zijn ze uw ideale reisgenoot.

  • Op reis doet u heel wat nieuwe ervaringen op en weet u nooit wat u van dichtbij wilt zien of juist van veraf gaat bewonderen. Als u voor zowel korte als lange afstand een bril op sterkte nodig hebt, zorg er dan voor dat uw brillenglazen aan al uw behoeften voldoen.

  • Zelfs als u normaal gezien contactlenzen draagt, is het een goed idee om een bril mee te nemen. Die komt goed van pas wanneer u in het hotel wilt ontspannen en in alle comfort een boek wilt lezen of een film wilt bekijken tijdens een lange vlucht.

  • Hebt u ooit het gevoel gehad dat kleuren er door uw zonnebril fletser uitzien? Nikon biedt kwaliteitsvolle glazen met een geavanceerde kleur- en contrastweergave en een antireflectiecoating die verblindend licht blokkeert en oogvermoeidheid tegengaat.

<p>Zicht door vaste gekleurde glazen</p>

Zicht door vaste gekleurde glazen

<p><strong>Zicht door Transitions®-glazen</strong></p>

Zicht door Transitions®-glazen

Vraag bij uw volgende bezoek aan uw oogzorgspecialist advies over welke glazen het beste zijn voor op reis.